Blue Angel

 

 

 

Perustiedot

 

 

 

        Kutsumanimi: Enkeli

        Rekisterinumero: SKPR-8190
        Rotu: Connemaran poni
        Väri: Kimo

        Syntynyt: 2009
        Säkäkorkeus:  140cm
        Koulutustaso: Ko: Intermediate I , Re: 80  cm, Ye: 90 cm, Me: 70 cm
        Painotus: Kenttä

      

   
Isä                VP´s Brave Like Dobermann
ii. KF. Wishper
ie. ?
   
Emä IST Lissabon
ei. Verrattoman Hattiwatti
ee. Kep Mva Fn Titan


  

Luonteenpiirteet

 

Yleisesti: Enkeli on nimensä mukainen oman arvonsa tunteva tallin kaunotar. Enkeli on ystävällinen, siro ja herkkä tamma, jolta kuitenkin löytyy ei niin ulkonäköön sopivaa luonnetta. Enkeli on siis todella osaava mutta kokeilee yleisesti alkuun rajojaan.  Ymmärtää kuitenkin säästää ne parhaat jekut kokeneimmille ratsastajille eli tämän neitimäisen prinsessaponin voi antaa huoletta myös aloittelijoille.

 

Taluttaessa: On poni kuin poni, aina hieman pilkettä silmäkulmassa ja varminta on pitää riimusta/kuolainrenkaasta kiinni taluttaessa, ettei tämä neiti sinkoa karkuun.

 

Hoitaessa: Seisoo yleensä hyvin paikallaan, mutta jos nyt sille päälle sattuu niin pyörii ja hyörii sinne tänne.

 


Ratsastettaessa:

Enkeli on reipas ja apuja kuunteleva herkkä connemaranponitamma. Yrittää usein parhaansa ja jaksaa tehdä vaikka vähän ylitöitäkin. Menee hyvin kaikkia kenttäratsastuksen lajeja. Tykkää myös vetää rekeä tai kärryjä. 

Koulussa: Kantaa itsensä hienosti ja kulkee peräänannossa, jos vain siltä jaksaa vaatia. Taitavalla ratsastajalla osaa siksak sulkutaivutukset sekä muutamia askeleita piaffea. Enkeli osaa yllättää ratsastajansa pehmeillä ja sulavilla liikkeillään.

Esteillä: Yleensä hieman kuumahko, mutta silti kevyt kädelle. Nostaa esteillä hyvin jalkojaan.

Maastossa: Pomminvarma ja kulkee siellä missä pitääkin. Enkelin pidättämisessä haasteita tulee kun se näkee tuoretta ruohoa...Laukkaaminen on hieman haastavaa ainakin kaverin kanssa, koska tällä ponilla on kova kilpailuvietti.

 

Muuta: Monien suosikkiponi