Jazz Dancer

 
 

 
 
 

Perustiedot

 

 

 

        Kutsumanimi: Jami
        Rekisterinumero: SKPR-8198
        Rotu: Azteca ~PRE&Quarter
        Väri: Hiirakko
 
        Syntynyt: 2008
        Säkäkorkeus: 154 cm
        Koulutustaso: Ko: VaB, Re: 60 cm, Ye: 80 cm, Me: 50 cm
        Painotus: Western

 

 

   
Isä Kkpt. Jupiters friend
Emä ?        


 

Luonteenpiirteet

 

Yleisesti:  Kiltti ja lempeä hevonen, joka rakastaa ihmisläheisyyttä ja onkin varsinainen työmyyrä. Lempeydestä huolimatta tuntee oman arvonsa ja näyttää sen ilkeilemällä ellei sitä kunnioiteta.

 

Taluttaessa: Ei rynni ja kulkee kiltisti mukana.

 

Hoitaessa: Seisoo yleensä hyvin paikallaan mutta taakse mentäessä saattaa potkasta.

 


Ratsastettaessa: Herkkä, kevyt, rauhallinen ja tasapainoinen ratsastettava. Alkuun saattaa olla hieman jäykähkö mutta rentoutuu usein taivutusten myötä. Nostaa laukan todella vaivattomasti ja toimii kun ajatus painoavuilla.

 

                Koulussa: Osaavainen, kuuliainen ja herkkä tapaus, joka yrittää aina parhaansa mukaan miellyttää ratsastajaa. Ei kuitenkaan siedä ohjista                                        nykimistä, jonka takia Jami ei ole ihan aloittelijoiden ratsu.

                Esteillä: Kevyt ja siro, eikä lähde rynnimään esteille vaan tukeutuu hyvin ohjaan ja ponnistaa aina parhaasta mahdollisesta paikasta.

               Maastossa: Tykkää leppoisista reissuista ja laukkapätkistä. Ei säiky oikeastaa mitään. Jos näkee pupun niin lähtee useimmiten sen perään.

                Westernissä: Todella herkkä ja rento, varsinkin laukatessa. Helpoiten menee tälle hetkellä spinitRollbackit ovat vielä työn alla.

 

Muuta: