Fleur de Lys

 

Perustiedot

 

 

 

        Kutsumanimi: Lilja

        Rekisterinumero: SKPR-8193
        Rotu: Welshponi (B)
        Väri: Hiirakko

        Syntynyt: 2012
        Säkäkorkeus:  127cm
        Koulutustaso: Ko: HeA , Re: 70  cm, Ye: 80 cm, Me: 50 cm
        Painotus: Este ja koulu

 

   
Isä                     DLE I Want To Be The Star Of The Show 
ii. AP Ceinwen Serri
ie. Drop Dead Diva
   
Emä ?        

 

Luonteenpiirteet

 

 

Yleisesti: Lilja on tallimme "Pikku Myy". Se on ketterä, neitimäinen sekä hieman sählä. Pienestä koostaan huolimatta jaksaa kantaa pieniä aikuisiakin selässään. Liljan paras kaveri on Bindy

 

Taluttaessa: Sipsuttelee kiltisti perässä.

 

Hoitaessa: On kuin hyrrä: pyörii ja tepastelee paikallaan. Lilja ei myöskään tykkää suitsien laitosta.

 


Ratsastettaessa: Tallin yksi nuorimmista asukeista mutta osaa tallin tavat sekä käyttäytyä, ainakin useimmiten. Käynti on reipasta ja tasaista ja ravi on todella nopeaa kipitystä. Liljalla on vielä vähän hakusessa laukannostot, jonka takia koulussa on hyvä ottaa matkaan lyhyt raippa. Yleensä laukannostossa lähtee vain menemään kovaa ravia, jolloin kannattaa hieman muistuttaa raipalla lavalle.

Koulussa: Perusponi: siirtymiset, pysähdykset, väistöt ja taivutukset onnistuvat varsin ketterästi, kunhan siltä osaa vaatia. Osaa myös laukanvaihdon askeleessa. 

Esteillä: Kuumahko pikkuraketti, jolla on tapana painaa hieman kädelle ennen estettä. Lilja on sarjoilla mestari, koska katsoo ponnistuskohdat todella tarkasti. 

MaastossaHieman säikky, kuuro avuille ja turvautuu kavereihinsa. Kavereidensa kanssa osaa rentoutua ja höristä suloisesti. :3

 

Muuta: martingaalit ratsastaessa