Fury

 


 
 

 

Perustiedot

 

 

 

        Kutsumanimi: Raivo

        Rekisterinumero: SKPR-8202
        Rotu: Morganinhevonen
        Väri: Musta

        Syntynyt: 2008
        Säkäkorkeus:  151cm
        Koulutustaso: Ko: Intermediate II , Re: 50  cm, Ye: 70 cm, Me: 70 cm
        Painotus: Koulu

   

       

   
Isä                            ?
Emä ?
Jälkeläiset Sambucer Tornado


Luonteenpiirteet


Yleisesti: Raivon jälkeläinen Sambucer Tornado, jonka joskus omistin, on Tuiskun isä, joka tarkoittaa sitä, että Raivo on Tuiskun isoisä. Niitten ystävyssuhde ei kuitenkaan ole kovin kummonen. Raivo on ollut hurjapää alusta alkaen eikä viihdy kuin orien seurassa, jossa kyllä näyttää olevansa pomo. Raivo on todella korkealle koulutettu kouluratsu ja siksi tallin parhaimpien kouluhevosten joukossa. Raivo on nimensä mukainen ja tarvitseekin kokeneen ja päättäväisen ratsastajan. Kevyillä avuilla liikkuu kuin herrasmies!

 

Taluttaessa: Saattaa rynniä päälle.

 

Hoitaessa: Ei jaksa aina edes vaivautua nostamaan jalkaa kavioiden puhdistusten aikana. Inhoaa kengitystä. Taakse ei kannata mennä, koska potkii.

 


Ratsastettaessa: Herkkä ja kuumuu helposti. Käynti on rentoa ja pitkäaskeleista, ravi on pehmeää ja sulavaa ja laukka on lennokasta ja rauhallista. Laukan nostaa melkein ajatuksella. Säikähtelee kaikkea autoista rusakoihin.

 

                 Koulussa: Unelma jos saa sen liikkumaan hyvin. Ei joka ratsastajan hevonen. Passaget ja piaffet onnistuvat luonnollisesti ja laukanvaihdot askeleessa ovat pikkujuttu tälle raamikkaalle herralle. Tarvitsee hieman kunnioitusta liikkuakseen oikein päin. Tarvitsee hellän ja vakaan käden sillä Raivo kyllä näyttää jos kiskotaan ohjista.

                  Esteillä:  Ei tykkää hypätä esteitä eikä jaksa hypätä niiden yli vaan kieltää puolet esteistä. Raippa on esteillä tärkeä ja sitä kannattaa käyttää rohkaisuna aina ennen esteitä.

               Maastossa: Kulkee leppoisasti lukuunottamatta erilaisia säikähdyksen aiheita. Maastossa maastoesteet innostavat hieman Raivoa ja pieniä esteitä saattaa jopa hypätä ihan kauniisti. Todella voimakkaat takajalat.

 

Muuta: joustochambon suositeltavaa